FJ GLOW dijadikan alas make-up

Tags

, , , , ,

Selasa,4 November 2014. Ateh tolong adik utk jadi model pengantin. Adik study kat Kolej Vokasional Azizah,JB. Disebabkan final exam make-up bridal yg bertemakan TRADISIONAL; ateh bertungkus lumus la pi cari baju utk sewa,cucuk sanggul bagai. Mmg bermodal utk hadapi exam macam die ni.semua student wajib. Start exam kul 8 am; suka tgk kelas die. Xmacam bengkel sekolah biasa. Rasa macam di Spa,dengan diorg punya uniform cantik.

20141104_074607 20141104_075120

Sambil die setting2 kemas tempat. Ateh pun pergi lah salin baju pengantin(*macam nak sanding lagi).standby baring ,adik pun mula ‘operate’ wajah ni. Smp terlelap,sbb awal pagi gitu kan.agak lama juga die make up muka ni. Ngam2 jam pukul 9.40am..ateh disuruh bangun utk tukar tmpt. Nak gi operate rambut pulak.

Cayalah adik,dahsyat juga air tangan die ni. Kulit muka & kulit badan..sekata je kaler. Suka suka !

Problem tang rambut sbb rambut ateh pendek sikit. Kesian adik dpt sanggul ciput n kecik. Yg penting ateh sanggup jadi model awak!

PhotoGrid_1415171987610

Muka before mmg just cuci muka je. Paksa adik guna magic cream & i glow compact powder

Tarraaaa! Cantik kan! Betul lah.guna fj glow make up lebih nampak kemas & mapan gitu. Sentuhan adik macam profesional,syabas adik! Balik mersing..dah boleh make up pengantin! Cas murah2 je okay..hehe. Ateh doakan adik semoga terus sukses dlm bidang kecantikan

FJ GLOW mengorak langkah lebih jauh

Alhamdulillah,semakin hari semakin bertambah stokis & agen fj glow. Tahniah kepada pengasas kerana wujudkan produk yg terlajak keberkesanan nya.

Yang paling best. Produk ni selamat diguna pakai oleh semua jenis bangsa,start umur 15tahun ke atas hingga ke berapa2 la umurnya..no problem.

Tiada pengelupasan,tiada bahan kimia,tiada kesan lain selain makin glowing dan bertambah2 glowing.

Pengasas yang non stop pergi ke kelas usahawan. Dan praktik kan segala ilmu yg die pelajari. Tips2 dikongsi bersama dgn stokis & agen. Alhamdulillah..makin dimurahkan rezeki fj glow.

Kita hanya mampu merancang..Allah swt yg menentukan segalanya.Tiada kejayaan yg semudah petik jari,semua harus diselami dengan usaha & tawakkal.Non stop usaha utk berjaya itu pasti memberi 1000 nikmat akan dtg.

Berkawanlah dengan org yg positif ttg perniagaan. Insya allah secara tak langsung,lahirnya diri kita sebagai usahawan yg berkaliber.

Insya allah next step fj glow,produce product BARU, dptkan KKM , HALAL ,kilang yg lebih moden & canggih..yg pasti ada taraf GMP.

Tak sabar nya kami2 nak maju bersama fj glow. hampir 1 tahun sy bersama fj glow.sentiasa maju dan meningkat jualan nya. Juga semakin bertambah poket tepi saya.

Berminat utk maju & ikuti perkembangan kami dgn lebih dekat?whats app ateh 0176891480. Wechat citateh.

TIPS: kecantikan berasaskan bahan asli & organik

Macam macam jenis produk di pasaran sekarang.khas utk penggemar kecantikan,nak putih gebu macam artis.orang perempuan mmg macam ni.artis tu pun manusia macam kita. Die kene maintain lawa putih gebu..sbb tu aset die. Kite pula..hehe..risau kalau suami pi cari org lain. Hehe.insya allah..jodoh kuat..takkan ke mana. Pada ateh,xde lah istilah..”kalau tak cantik,suami lari”

Ini antara usaha kita utk cantik luar dalam. Tak salah, kene tampil cantik,segar & muda depan suami. *yang belum kawen pun.kene jaga dr skrg.

Masa ateh belum kawen,mmg x endah pasal nak halus kulit,nak putih gebu,dah kawen baru terasa.

Jangan risau.yang x sanggup nak bermodal lebih2,boleh mula slow2 dr rumah. Pi masuk dapur cari bahan2 yg boleh cantik ni. Lemon,cuka epal,kayu manis,gula,beras.. Ehhhh..macam2 la.google je tau! Mmg akan jumpa~..

Tips: detox drink

Tips: detox drink

Spa Zianzara; Larkin JB

Tags

,

Datin Zianzara & ateh

Datin Zianzara & ateh

Hye,disebabkan terlepas peluang masa launching haritu.so harini dapat pun buat facial di spa datin Zianzara; lega kulit muka ku. Special tau guna produk fj glow. Murah je..xmahal pun~.mmg harga mampu milik. Treatment sejam setengah,alhamdulillah..makin ringan muka bila whitehead blackhead semua terkeluar. Jangan risau,produk organik.mmg takkan mengelupas! Walk in pun boleh.

Staff ada 3 org. Semua kelulusan Kolej Komuniti tau.basic semua ada & sangat lemah lembut,ramah,muda mudi.macam2 pakej ada kat spa tu. Sebut je nak ape,semua ADA! 

Pakej Spa Zianzara

Pakej Spa Zianzara

Boleh booking dgn kak zian,no problemo.

No kak zian: 019 3827721

Pergi tau! Jangan tak pergi.

Boleh beli set fj glow di situ juga tau~.

If nak confirmation or tahu ape2 pasal fj glow dgn lebih lanjut,wassap la ateh 0176891480..feel free utk balas wassap u olls. Insya allah. 😍😇

 

 

 

FJ GLOW 100% organik !

Touch A Glow

FJ GLOW

Alhamdulillah diberi peluang utk kali pertama menulis blog.

Teruja sekejap.

Tujuan blog ini adalah untuk perkenalkan produk yg ateh jual;paling utama FJ GLOW

Jom berkenalan dengan produk skincare yg dihasilkan oleh anak muda yg bernama Mohd Faiz Jumari,25

Fj glow berasaskan 100% bahan organik,selamat utk semua jenis kulit.tak perlu risau masalah mengelupas,berjerawat,kulit kusam

;insya  allah penggunaan 1 set ni je..dpt selesaikan semua masalah . Tips simple ,ateh dah guna since Dec 2013 untill now..yess.. now!. Alhamdulillah. Selawat tiap kali sapuan,positif,hati kene bersih.urut2 muka dengan keadaan ceria!

Fj glow ada 4 item:

Facial  wash yg sgt best,berasakan kunyit,asam jawa,kolagen dll.bagus utk kulit berminyak,guna sikit pun dah cukup.tahan sehingga 2 bulan

Magic Whitening Cream 13g & 20g; ada ekstrak mutiara, arbutin,pati biji anggur,spf 25.baik utk jeragat,kulit glow & makin cerah.pakai nipis2 je cukup.tahan 1 bulan.

Masker sgt magic & ringan; putih telur , ekstrak mutiara.simpan dlm peti ais bhgn telur.sapu pada muka ,biar mengering selama 15minit then peel off.akan rasa tegang n fresh. Bagus utk kulit yg terlampau banyak minyak & jerawat halus.

Serum ajaib,kandungan vit a c & e. Guna selepas cuci muka or selepas peel off masker. Dpt rasakan serapan serum dlm kulit.berfungsi utk perbaiki sel2 yg dah mati dlm kulit.perbaharui sel. Terbaik sgt yg ini. Kulit kaw2 lembut kalu bangun pagi. Ada 30biji,sehari sebiji tiap2 malam*sapu pada muka,pecah kan guna jarum tau!

Senarai harga:

PhotoGrid_1414549063623

Set A RM 195(facial wash,magic cream 13g,maaker & serum)

Set B RM 225(facial wash,magic cream 20g,masker & serum)

Set BASIC

facial wash+magic cream RM 90

facial wash+serum RM 95

facial wash+masker RM70

Facial wash+cream 13g+serum RM 155

So,bebaskan kulit dr bahan kimia & biarkan kulit dapat bernafas. Boleh wassap 0176891480 untuk order & sebarang pertanyaan.